...

Nu har det blivit så här att både jag och flera bloggar jag läser inte har bloggat på ett tag. Och då får jag ännu mindre blogglust. Jag har inget att skriva, inga nya bilder ( nej, vägar att ha samma bild två gånger ) och inge lust att blogga. Det är bara så och det får ni stå ut med. JAg bloggar när jag har lust och kommer på något intressant att skriva om. I morgon ska jag och hela min familj utan katter till Småland och High Chaparall och där ska jag försöka få blogglusten att vakna, ta massa bilder och sen bomba bloggen med intressanta saker när jag kommer hem. HAr ingen aning när vi ska hem men kan om 2 - 3 nätter. Får se då. Det var det, vi ses när jag kommer hem och ha det så bra!

Orolig

Asså nu blev jag rädd... För jag satt här vid datorn och kollade på videos som vanligt och drog tungan fram och tillbaka över tänderna för skojs skull och plötligst kändes en visdomstand på vänster sida vid kinden väldigt konstigt. Så jag gick och kollade i spegeln och då visade det sig att den var sprucken rätt igenom och om jag skulle peta och dra i den biten för mycket så skulle jag få loss den ena halvan av en visdomstand! Hjälp! Läsikt. Jag visade min mamma och sa att det kändes som en spricka och hon bara mumla och gick i väg. Hon fattar inte att det känns läskigt när tanden har en djup spricka i sig! Jag är lite rädd nu att jag kanske få operar fast den biten eller så, den är jättelös och som jag sa så kan jag ta loss den om jag drar och petar tillriäkligt på den.
Vet någon om jag kommer få operar eller om jag måste gå och prata med tandläkaren 100 gånger om och till slut få något besked? Kommentera eller maila [email protected]
Men i allafall har jag tagit salva på blåsan jag har och hoppas att det löser sig snart...

Biltema, Ö&B och glass!

Sådär ja! Nu är vi hemma från Biltema, Ö&B och glassätande ;)
Först åkte vi till biltema och köpte cyklelås och sånt sen åkte vi och köpte kulglass - smaskens <3 <3, min var ett rån med kulor i smak av Polka och Lolipop. Vilket var jättegoda smaker. Efter glassen åkte vi till Ö&B och Coop. På Ö&B tvingade jag mamma/pappa att köpa en planch till mig xD Även om jag fick betala själv när vi kom hem. Efter Ö&B skulle mamma in på Coop så jag och pappa gick in på Elgiganten och där hittade jag dn systemkameran jag ska spara till - Canon 1100D som kostar 3490 kr. 2490 kronor kvar att spara. Om jag kan köpa den efter jul då jag antagligen har fått massa pengar som är det ända jag önskar mig så ska jag köpa den och för det som blir över, om det blir något, ska gå till ett stativ eller en kameraväska. Får se då.

Snart blir det middag, tacos! <3 Är rätt så hungrig nu. Hehe.
 
Denna är min gamla Europa-karta som jag ska byta ut mot min nya världskarta som är: denna! Här är cykellåset jag köpte (fick). Hoppas det funkar bra.
 
Nu tänkte jag gå och fråga vilken dag vi åker till Småland. Så jag vet det och kan blogga bra alla dagar innan så ni inte blir sura när jag är borta. KANSKE blir bloggning där om det finns internet annars kommer jag mest bada, kolla på shower m.m. Blir väl något på tivolit eller så. Beror om den här hoppgrejen är kvar.
Jaja, vi ses senare/ i morgon.

Sminkborstar

En fonduationboraste i kombo med en puderboraste från H&M. Och en 4 delad nagelfil. Så nu ska jag fixa naglarna och försöka bli bra på att sminka mig jämt så det inte ser flammigt ut. Vilket det gjorde i går när jag testade med ett nytt puder jag hittade i en gammal låda som jag hade lagt andra saker över. xD
 

Så nu ska jag avsluta detta inlägg för att gå och lägga mig! Om jag inte hinner blogga på morgonen i morgon så är jag med min pappa på väg till Biltema för att köpa lås m.m. Bilder kommer.

Kläderna

Hejhej!
Ska snart gå och lägga mig men först tänkte jag lägga upp bilderna på kläderna jag fick i dag.
Jag fick annat också och 2 av dom sakerna kommer i ett inlägg efter detta och 1 grej kommer i morgon när jag vaknar.
Detta fick jag:
Klänning från GinaTricot, som jag har har på mig nu för jag bytte om till den efter jag hade badat för min tröja blev våt av håret och bikinin. Armband från Glitter. Tröja från GinaTricot och Jeansshorts från H&M. Det blir söndagens oufit ;). Tillsammans med ett halsband jag tänkte visa på söndag eller i morgon då jag ska ha det till klänningen.
 

Texten

Här kommer texten som jag har gått och funderat på:
Every girl's dream is to become perfect, I have this dream to, but I like my body just as it is!
Tyvärr blev den inte exakt så jag hade tänkt mig men det är ungefär den jag har gått och funderat på. Hoppas den blev bra. Tyvärr är jag inte toppen på engelska utan jag översatte så gott jag kunde. Om ni gillar den så skulle det vara väldigt kul om ni kommentera, för då kanske jag kommer på fler ;)
Ja, det var det nu ska jag gå ut en sväng. Kanske cyklar ner och badar... Får se vad jag hittar på.
Bilderna på kläderna kommer upp senare xD

Heemma från Kungsmässan <3

Hejhej!
Vi kom hem från Kungsbacka för kanske en timme sedan och då cyklade jag ner för att bada lite. Det blev några hopp och en stund för att sola innan jag cyklade hem. Så nu är jag hemma och hade tänkt äta lite. Blir en Medelhavssallad med melonbitar <3
Bilder på kläderna och det jag fick kommer senare. Vi köpte inget cykellås som jag hade tänkt utan jag ska åka med pappa och kolla för han ska ha ett eget lås + cykelhållare för van/husbil.

Nu ska jag avsluta detta inlägget så jag kan få äta men sedan kommer bilder. Och en liten text jag har funderat på.

Godnattis

Nu tänkte jag gå och lägga mig. Annars kommer jag somna vid datorn, hehe är trött nu. Men innan jag stänger av ska jag skriva detta inlägget.

I morgon blir det bad, fota, fixa lite smått bl a. Vi får se hur uppdateringen blir. Hoppas på att den blir bra. xDxD

Så, nu ska jag gå. God natt!

Vaaaarmtt <3

Jaaa! Äntligen någon dag som är varm och molnfri hela dagen! Termometern visar 33.3 grader och solen steker på. Toppen dag med badning nere på bryggan. Har varit där i 4 timmar, gick hem nu bara för mamma och pappa ska i väg. Ska ner sen igen men då ska jag ta med lite dricka och sådant. Och om solen är lika stark i morgon blir det en dag nere på bryggan. Kanske gör picknick och tar med ner. Lovely! Nu tänkte jag ta och varma lite vitlöksbröd och senare måste jag göra någon mat.

Uppe ur sängen

God morgon nu har även jag kommit upp ur sängen. Har precis tryckt i mig 3 mackor och ett glas Smultron-dryck. Ska bara ta på mig lite kläder och sen ska jag cykla ner och bada. Tar med kameran så får se om jag tar kort eller inte. Men vi ses senare för nu tänkte jag gå.

Just ja

Just det! I går fyllde bloggen 1 månad xD
Den skapades 24 juni 2012.
Grattis till bloggen!!
God natt

Biiiiiilderna ;)

Tjabba tjena hålloj!
Här kommer inlägget med alla bilder. Väntat? Hoppas inte det, men annars kommer ju dom nu.
Hoppas ni gillar dom :)
Söta Smokey <3 En liten blomma jag hittade hemma i trädgården. En rödklöver hittade jag också, alltid. Och en vit blev det, hehe, klöver finns överrallt på våran tomt. Hundkäx, typ vanligaste blomma hemma hos mig efter Klöver och Maskros. Ja, smörblomma var det ja. Min älskiling <3 Jag, ovanligt att jag lägger upp bilder på mig själv xD. Haha gillar inte att ta kort på mig själv. 1020 kronor Presenterna från farmor. Hon är så snäll, <3 Ännu mer från farmor, fråga om det är något ni inte ser vad det är. Och ännu mer. Söta & snälla farmor gav mig allt detta som försenad födelsedagspresent för hon låg på sjukhuset när jag fyllde år. Så gullig hon är, jag hoppas jag kan åka till henne på lördag. Hade lite kul med fötterna i vattnet. Hehe :) Jag igen xD Sista bilden på mig. Efter den hoppade jag i vattnet.
 
 
I morgon tänkte jag bada igen och fota lite om jag känner för det. Annars tänkte jag inte göra så mycet mer. Antagligen det jag brukar, rolla, slöa, cykla lite, fota.
God natt & sov gott då!

Badade igen

Var nere en sväng och badade en liten stund förut. Var väldigt skönt även om det var runt 17 grader. Jag var i en bra stund och simmade omkring. Innan jag gick i tog jag även lite kort som kommer upp sedan innan jag ska lägga mig, tar med dom andra blommbilderna också. Det får ni se sedan.
Vi ska till en camping vid namn High Chaparall hela familjen utan katter, nästa vecka. Klicka här för att läsa.
Finns flera saker även om dom flesta är för yngre barn, som tivolitt, ponnyridningen och allt det. Men tänker vaska lite guld, se indianshowen köpa något i butiken där, se Wilda Western - showen, kanske Mexico-showen och lite såndant. Kommer bada i den lilla sjön där och om det är kvar hoppa studsmatta i sådana linor så man kan gör volter och sånt - jättekul träffade en tjej där sist vi var på High Chaparall och hennes pappa betalade så vi fick hoppa där i typ 30 minuter. :D Bilder blir det, lovar, ska ta med laddare till kameran. Minneskortet har plats för 1000 bilder och jag har 962 bilder kvar.

Nu ska jag kolla på lite saker, syns när jag lägger upp bilderna :)

Solar & äter glass

Har precis varit och badat. Det var väldigt skön i vattnet, kanske lite kallare men det var mer sol. På tal om sol så ligger jag och Hanna ute och solar på deras altan + äter glass. Eller jag äter glass och Hanna ser på Fuskbyggarna. Det är strålade sol och inget moln bara lite vind, perfekt baddag + solardag. Så vi kommer ligga här tills vi tröttnar eller är klara.

Snart är det mat också, ugnspannkaka blir det. ;) Gottigott!

Nästa vecka ska jag tydligen till Småland, om jag inte har sagt det, Värnamo eller så tror jag campingen ligger i. Har inte en aning hur länge vi stannar men om det funkar det tipset jag fick så kommer bilder annars kommer det när jag är på Gotland :D Lovar!

Fixat lite :D

Hehe satt och kollade runt på typ 20 sidor efter olika widgets och nu har jag hittat några jag vill ha som ni ser :)
1. klocka
1. vädergrej
1. Frågelåda
Och knappar för Bloglovin, Blogkeen och blogglisa.se
Hehe, blev så bra så xD ;)

Jag är hemma hos Hanna nu, ja i dag igen xD Det blev så. I mon ska vi bada. Det ser ut att vara väldigt fint väder så kanske vi stannar längre vid stranden.

I morgon eller lite senare, beror hur trött jag är, så kommer jag lägga upp alla nya bilder jag har tagit. Och kamera säger fortfarande ''CARD IS PROTECTED'' Grrr! Måste få den fixad snart, för jag ska kanske till Småland nästa vecka, Kungsmässan på fredag och så. Då vill jag ha den, ja i Småland inte i Kungsmässan xD. Jaja, nu sa min kompis ( Hanna ) vad det kan vara för fel, så ska testa det när jag kommer hem i morgon. Hoppas det funkar!

Idétorka

Hjälp mig! Har inga idéer på rubriker längre! Blir bara tråkiga. Och inläggen blir också tråkiga när jag inte skriver så mycket.


Men detta har jag gjort idag:
  • Rollat på www.stallet.se
  • Blogga
  • Cycklat
  • Varit nere vid sjön
  • Sagt till en kompis hur jag vill ha designen
Detta är kvar att göra:a
  • Skicka bilder till den kompisen för designen
  • Leta efter liknade sidor som typ Bloglovin och Blogkeen
Detta är/var min dag.

Min kamera har dampat sig! :'( Det står CARD IS PROTECTED = Kortet är skyddat men jag vet inte vad som har hänt, tror inte jag har gjort något. Förutom att byta namn på det. Fattar inget!
Så om du/ni är bra på kameror och SD-kort får du/ni väldigt gärna kommentera vad det kan vara för fel. För vill och måste ha kameran på Gotland!!! Annars inga bilder där i från!!! I såfall tar jag kort med iPoden men den har jättedålig kamera. Kan ni fixa detta för mig? Någon? Liten söt tjej eller kille?
 
 
Det var allt för idag! Tänkte kolla lite saker ( det där uppe Î ) och annat och sen lägga mig ;) :3
 

God morgon

God morgon! Nu har jag gått upp ur sängen och tänkte ta en dusch innan frukosten. Sen om det är lite bättre väder och om jag har lust ska jag ut och fota lite till. Men först kommer bilderna jag tog i går upp. Ska lägga upp dom när jag har duschat och ätit.

Nu är min dusch nog klar så jag ska gå.

Natti

Nu ska jag lägga mig i sängen. Har tråkigt så kan lika gärna ligga och se på videos. Bilderna jag tog i dag kommer upp i morgon.

En fråga: Om ni hör ordet Lufthästar, vad tänker ni på då??

Hemma från Hanna

Så där ja, nu är jag hemma från Hanna. Eller ja jag kom hem runt tre. Vi hann inte ens bada :( Var väldigt skönt i vattnet och jag vill inte bada själv hemma. Så tråkigt nere hos mig. Mycket roligare hos Hanna, och bada där vi var i går. Det var långgrunt och bra.
 

Tänkte ta och skriva lite om Gotland och campingen jag och pappa ska bo på. Och lite om några ställen vi kanske ska till.
 
Campingen: Norerstrand City Camping
Vi ska bo i: En van ( bilder i annat inlägg)
Åker dit: 7 augusti ( om 16 dagar)
Åker hem: 13 augusti
Stannar i : 1 vecka
Campingplatsen: Vacker havsutsikt med 300 m till badplats, till affär är det 1,5 km (Hoppas jag får ta med/hyra cykel där. Vill cykla runt lite på Gotland)
Färjan: Destination Gotland (Samma hem på allt)
Ort: Oskarshamn - Visby/Visby - Oskarshamn
Sittplats i vilstol.
 
Platser vi ska till (kanske):
Blå Laugunen
Medeltidsveckan
Fårö
Lummelundagrottan
Stenhuggeriet på södra Gotland
Visby
 

Så det var nog allt just nu. Kommentera om ni vill veta någoot mer om Gotlands resan :) Alla frågor är välkommna, svarar på allt.
 
Nu tänkte jag ta och kolla på lite videos och så men sen kanse det blir mer inlägg. Ni får se.
 
Min nya signatur:

God natt & Sov gott!

God natt & Sov gott!
Nu tänkte jag ta av mig och krypa under täcket. Men tänkte fortsätta att spela/kolla på videos m.m.
 

I morgon har jag och Hanna tänkt att cykla i väg och bada, hon ska tvätta sig och kanske jag med ( får se ). Och så hoppas jag att vi kan vara i lite längre, det borde vara lite varmare/som förut. Men vi får se jag tror jag är i rätt så länge, är ingen badkruka. Det har jag aldrig varit!!! :) Jag åker hem till mig i morgon, runt 4 och då tänkte jag vara ute och fota lite :D Kanske jag och Hanna fotar lite, vi får se ;) Ska prata med henne om de i morgon.
 

Men nu tänkte jag skriva klart detta inlägget och sen krypa ner under täcket. Så nattinatti!
 

Dalslands bilderna

Hejsan alla!
Nu tänkte jag lägga upp alla bilder jag tog i Dalsland. Jag tänkte lägga upp dom i går men det blev inte så. Hade ingen stor lust att laddda upp dom då. Men nu kommer dom :D
 
 
 
 
 
 
Hehe, det blev en liten bildbomb tydligen :) En bildbomb på 19 bilder!!! :D
Hade lite kul den morgonen jag skulle hem. Sprang ner till sjön och satte där några minuter och pratade
med kusinerna. Sedan gick vi upp och gjorde lite grejer innan vi skulle packa det sista.
Sen var det mat innan vi skulle åka.
 
 
I dag är jag hemma hos en kompis, Hanna. Vi badade för en stunds sen men Hanna tyckte
att det var kallt så vi cycklade hem i stället och fick spagetti & köttfärssås! :D
 
Men nu ska jag lägga upp bloggen på lite listor. Så hejdå :D

Nytt smink jag har fått nu

Tjabba! Då har man vaknat nu då :-) Sitter och äter min frukost nu, müsli och yoghurt. Tänkte bara lägga upp lite bilder på nya saker i sminklådan :) Sedan ska jag fota lite så bilder på det kommer annars kommer Dalslands bilderna! //Minnah


Dalsland

Tjabba! Har för några ( flera ) timmar sen kommit hem från Dalsland! :D Var där i 6 dagar och träffade kusinerna och lite andra släktingar. Tog några bilder i morse som jag kan lägga upp i morgon. Nu tänkte jag bara säga att jag är hemma och jag ska komma i gång med fotande igen så bilder kommer då och då :)

Nu hade jag tänkte kolla lite grejer och sen lägga mig :D
Ha det bra då och så kommer bilderna i morgon.

Lova

 
Jag vet att jag lova bättre uppdatering men tyvärr har jag INGET att skriva om. Så ni får vänta tills helgen då jag kanske ska till Dalsland och träffa kusinerna. Så om ni står ut tills dess eller 6 augusti eller 7 augusti ska jag försöka skriva så mycket jag kan. För den 6/7 augusti åker jag och bästa pappa till Gotland
Kommer minst 2 inlägg sen om jag inte blir för trött, då kommer 1 till. LOVAR!

Men jag bad er att kommentera Läsarfrågan, om ni inte har gjort det. Gör det!! Då blir jag väldigt glad.

Ska gå nu! Hejdå så länge. Kram!
 

För ovanlighetens skull...

Orkar inte skriva så mycket :( men för ovanlighetens skull tog jag ett glas mjölk! Vilket är en ovana för mig. :) Ska nog bli gott! Stackars Elin <3<3 ska försöka vara stöd för henne om hon vill prata i morgon. <3<3 Nä, nu ska jag se på lite videos och sen sova! //Millah


Funkar igen

Så nu funkar blogg.se appen igen :) behövdes bara uppdatera den så var det klart! Hade tänkt att sova nu, vid halv 5 xD Lite sent eller?? I morgon tänkte jag få fart på bloggandet men då går ni kommentera läsarfrågan!!! Men godnattgodnatt! Sov gott! //Millah


Bloggpaus

Jo, nu är det så att jag har haft en bloggpaus här på 2 dagar pga att jag inte har haft något att skriva om! Och ni har ju inte ens kommenterat Läsarfrågan. Om ni hade gjort det skulle jag hålla på med det men nu har jag bara tråkigt på dagarna. Och blogg.se appen har slutat fungera på något knäppt sätt. I alla fall. Ge mig lite idéer så är ni supersöta! I för sig ni är söta ändå men ni är sötare om ni ger mig lite tips!

Läsar fråga

Tänkte slänga in en läsarefråga nu snabbt innan jag går ut för att hämta posten.
Nu har nya blogg.se kommit till mig så ska sitta och försöka lära mig den sedan.
 
Frågan: Ska jag göra en steg-för-steg visning när jag sminkar mig? I bilder!

Kommentera detta inlägg med svar!!
Jag kan göra det när jag har fixa några saker så jag har allt :) Men skulle vara kul om ni ville!
 

Nu ska jag gå och hämta posten, så vi ses när jag kommer in!
Hejdå så länge!

Svar på kommentar!

Om Varför konfirmation? av Jessica
konfirmerade mig inte, min anledningen var: Resten av klassen konfirmerade sig för de ville ha presenter, jag ville inte för jag inte tror på något + att jag inte vill tvinga någon ge mig saker bara för att man "tar konfirmation" nej!

Tycker helt klart att du har rätt inställning, man behöver ju inte om man inte vill.

Svar: Tack för du håller med mig! Att inte bara jag som tänker så.

Seg uppdatering...

Jag har haft väldigt dålig uppdatering idag men det var för inte riktigt hade någon lust att blogga. Kände bara inte för att skriva något.

I dag har jag gjort det jag brukar - kolla videos och lata mig i min säng, har också varit ute lite eftersom det var sol hos mig förut, men jag badade inte för jag hade ingen lust.

Just nu ska jag snart duscha men först tänkte jag lägga upp bilderna på vanen så ni får se den! Jag tror ni fattar var jag ska sova :) Annars skriv en kommentar och fråga? Svarar på alla jag får! Och tänkte mellan sista juli till 12 augusti ha en frågestund här på bloggen. Ni får fråga allt mellan himmel och jord, svarar på allt. Kan säga redan nu att det inte blir toppen uppdatering mellan 5 - 12 augusti för då är jag och min pappa på Gotland. Men ska skriva då och då om det finns internet där vi ska bo.

//Millah


Godnatti

Så, nu tänkte jag ta och sova lite. Bilderna på vanen kommer upp i morgon. I detta inlägg får ni se vad jag gjorde när jag pysslade förut. Blev några kort och lite sådant.

I morgon är vovven hemma så jag måste gå upp tidigare och gå ut med henne för hon kommer inte kunna hålla sig medans jag ligger och sover. Jaja, godnatt och sov gott!!
// Millah


Rececionen

Bokens titel: Skamfläck
Författaren: Caroline Engvall
Gerne: Kärlek & sex
Handling: Sandra är tjejen som har växt upp på en av Sveriges finaste gator just brevid Strandvägen i Stockholm. Perfekt yta. Ingen kunde ana att hon lät äldre män våldta henne medan hon låtsades sova över hos sin kompis.
När Nadja var 15 år spreds bilder på henne i skolan. Kroppen tappade betydelse. Hon kunde lika gärna använda den till det enda hon var riktigt bra på - sex.
Jocke är 17-åringen som låter sig utnyttjas av våldsamma sexköpare. För pengarna försörjer han sig själv och sin pappa.
Sandra, Nadja och Jocke är en bild av ett nytt Sverige, något vi gärna vill blunda för.
Alla var barn när de började sälja och ha sex för att försöka låta ångesten i själen pysa ut.
Tyvärr finns Sandra, Nadja och Jocke på riktigt.
Berättelser som deras finns överrallt runt omkring oss. I alla svenska städer och byar. I alla samhällsklasser. Med hjälp av ord, våld och hot står våra barn ut med allt sexköparna gör med dem samtidigt som de kämpar för att bevara sin störta hemlighet.
Annan bok av författaren: 14 år till salu
Övrigt: -
Betyg: Jag ger den 8 av 10 i kärlek, 5 av 10 i sorg och allt som allt får den 8 ½ av 10.



Så det var den rececionen! Senare när min käre pappa kommer hem så ska jag fråga om jag får gå ut och fota vanen - inne och ute.

I dag har jag inte gjort något särskillt annat än se på videos och pyssla lite.
Men tänkte som sagt pyssla lite sen, ni får bilder på resutaltet.

Nu är det middag - sallad!

Hejdå så länge!!

Cykeln

Hör är bilden på min cykel!


Säger godnatt här nu då, så godnatt och sov gott!
//Millah


Vet inte vad jag ska ha för rubriker längre

Så nu har pappa kommit hem med vanen ( stava fel förut sorry mammi) och jag har paxt den bästa sängen! Ni kommer få bilder i morgon om jag får gå in i den och ta kort, annars får ni det när vi ska fixa den, den behövs tvättas lite m.m. Och jag jag göra det mysigt uppe i min säng, jag ska ha den i taket. Så jag får akta huvudet :D


Efter detta inlägg kommer det bara inlägg från iPoden! För jag ska bara se klart en video och sen byta. OCh jag måste ändå lägga upp bilden/bilderna på cykeln innan jag somnar. Och nu har jag läst klart Skamfläck så i morgon tänkte jag lägga upp den rececionen. Men nu är jag klar med detta inlägg.


Svar på kommentar

Lova om Orkade inte
Kan du inte göra utmaningar som du filmar in när du gör den?

Svar: Jo visst, men måste bara fixa kamera som kan filma och hitta lite utmaningar.


Orkade inte

Jag orkade bara inte gå in och skriva ett inlägg när jag vaknade förut är inte på bra humör överhuvud taget. Vet inte varför känner bara så. Och det kan ju vara så i bland, men jag blir antagligen på bättre humör senare i kväll.



Just nu har jag precis ätit middag. Så nu tänkte jag ligga och läsa lite och kolla på någon video. Har inget att göra är så tråkigt :( Har varit ute och fotat cykeln men den/dom bilden/bilderna kommer senare.
Ni kommer höra mer av mig senare, kommentera om ni har förslag på vad jag ska göra!
Nu tänkte jag publicera detta inlägg. Hejdå sålänge!!